| Hi my name is…
1770
post-template-default,single,single-post,postid-1770,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Hi my name is…

Hi my name is…

Hej!

Mit navn er Maja, og i de næste 8 uger er jeg praktikant hos Akkurator. Jeg er uddannet cand.it i Audiodesign med en bachelor inden for Medievidenskab. Helt kort vil jeg betegne mig selv som en kommunikationsnørd med en forkærlighed for lyd.

I dag er min første dag, og jeg glæder mig til at finde ud af, hvordan en podcast bliver til. Jeg glæder mig til at følge skabelsen af en podcast fra idé til færdigt produkt. I en tid hvor så meget andet er baseret på synssansen, synes jeg, at det er forfriskende med et medie, der udelukkende er baseret på lyd. En podcast har potentialet til skabe effektfulde billeder. Langt mere effektfulde end noget, som et kamera ville være i stand til at indfange – hvis du altså spørger mig. Jeg ser frem til at arbejde professionelt med optagelse og redigering samt møde en masse spændende mennesker.

Jeg lytter selv til forskellige podcasts alt efter mit humør. Hvis jeg har brug for noget let og sjovt, lytter jeg til historier fra The Truth. Hvis jeg vil blive klogere på medieverden omkring mig, lytter jeg til podcasts af Mennesker og Medier. Og hvis jeg vil suges ind i en fængende fortælling, lytter jeg til det fiktive univers i Welcome to Night Vale.

Vi høres ved!

Med venlig hilsen,

Maja