| Hvad lytter vi til #1
1134
post-template-default,single,single-post,postid-1134,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Hvad lytter vi til #1

Hvad lytter vi til #1

I denne serie vil vi præsentere nogle af de podcasts, vi selv går og lytter til. Denne gang er det Kenneth, der præsenterer nogle af de podcasts, han holder af for tiden.

Start Up

Start Up har en særlig plads i mit hjerte. Det er en serie af Alex Bloomberg om at starte en podcastvirksomhed uden at vide noget om at starte en virksomhed. Det er et meget direkte og velfortalt indblik i op- og nedture ved at starte en virksomhed. Den startede samtidig med, at vi startede Akkurator, så til tider har det været som at høre en podcast om sig selv. Produktionsniveauet er så højt, at alle bør høre den.

Hør den her

Den Korte Radioavis

Det er lang tid siden, at jeg – næsten religiøst – har lyttet dagligt til et radioprogram. Den Korte Radioavis er skarp satire, der velfortjent har fået stor opmærksomhed. Værten Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm er en blanding af alt, hvad der er forfærdeligt og fantastisk ved dansk journalistik.

Hør den her

Sincere

Radio24syvs kulturprogram AK24syv er på jagt efter en Wikipedia-terrorist, som de mistænker for at være Jesper Winge Leisner. Podcasten har næsten form som en krimi-føljeton, hvor man som lytter sidder tilbage og tænker: Hvad nu hvis det ikke er Jesper Winge Leisner?

Hør den her