| Hvad lytter vi til #2
1163
post-template-default,single,single-post,postid-1163,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Hvad lytter vi til #2

Hvad lytter vi til #2

Det er igen tid til flere anbefalinger fra Akkurator-teamet og efter en varm, men så sandelig også våd sommer, så har der været nok tid til at lytte til en masse spændende podcasts. Denne gang er det Andrew, der anbefaler lidt af hvert.

Mystery Show

Det er svært ikke at lade sig charmere af værten på Mystery Show, Starlee Kine, når hun undersøger tilsyneladende helt ligegyldige mysterier, der alligevel bliver helt vildt fascinerende. Hvor andre journalister undgår at ryge ud af en tangent for at holde sig til historien, opsøger Starlee den nærmest, og hun gør det med sådan en charme, så man som lytter helt ukritisk lader sig rive med.

Hør det her

Album 2015

Ralf Kristensen og Kristian Leth er tilbage med det yderst populære Album, der i sin tid blev sendt på P6 Beat. Men efter en crowdfunding-kampagne er de nu helt selvstændige – dog med hjælp fra The Lake – og kan gøre lige, hvad der passer dem. Album er et musikprogram, der er nørdet, dybdegående og bør lyttes til, hvis man elsker musik.

Hør det her

Syvkabalen

Syvkabalen er død, længe leve Syvkabalen. René Fredensborgs tale/musikprogram, der både er blevet rost til skyerne og har været genstand for mange klager, har sendt for sidste gang, og det er især her mod slutningen, hvor programmet har brilleret. Det kan anbefales at høre det seks timer lange marathon-program, hvor Fredensborg forsøger at tøjle provo-kunstneren, Max Uwe Jensen. Ligeledes bør man også lytte til programmet med Simon Kvamm, der i sin tid var programmets første vært.

Hør det her