| Ny partner til udvikling af kundeportfolio
2351
post-template-default,single,single-post,postid-2351,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ny partner til udvikling af kundeportfolio

Ny partner til udvikling af kundeportfolio

Akkurator har eksisteret i tre år. Selskabet var en af de første virksomheder til at arbejde med podcasts – vi så en begyndende tendens i udlandet med et stort potentiale og ville derfor bringe det samme potentiale til Danmark. Vores podcasts giver virksomheder muligheden for at nå ud til deres brugere på helt nye måder, som er svære at opnå med andre medier. Vi gør kommunikation nemt, hurtigt og underholdende for både afsender og modtager. 

Det har kostet blod, sved og tårer, men nu er vi et sted, hvor det meste af kommunikationsbranchen ved, hvad podcasts er, og forstår hvad man kan bruge mediet til. Derfor vil vi gerne vokse os større. Vi har store ambitioner, og med de ambitioner bliver vi nødt til at opruste.

Vores ambition er, at udbrede kendskabet til podcasts og arbejde med flere spændende kunder og partnere. Vi vil gerne nå et punkt, hvor at hvis man som virksomhed overvejer podcasts, så er det første man tænker på Akkurator.

Vi startede i sin tid virksomheden med en idé om at kommunikation nemt kunne foregå via podcastmediet, og den idé er vi kun blevet forstærket i siden dag et. I et mediebillede, hvor vi har adgang til næsten alt, så længe en smartphone er i nærheden, passer podcasten ind, fordi den altid er on demand. Desuden kan den ofte bruges i situation, hvor andre medier kommer til kort, fordi den udelukkende er auditiv. Når vi arbejder med kunder, så fungerer vi både som producere, journalister, konsulenter og eksperter. Uanset vores kunders branche og område, så arbejder vi altid mod at finde den perfekte løsning og format til dem, så både dem og deres brugere føler, at det passer til deres brand.

For at imødekomme ambitionerne, søger vi derfor en aktiv tredje partner, som skal være ansvarlig for at udvikle vores kundeportefølje.

Akkurator består pt. af:

Andrew Davidson

Adm. direktør og stifter af Akkurator. Står også for hoveddelen af produktionerne.

Læs mere om Andrew her: https://www.linkedin.com/in/andrew-davidson-24091a84/

Rasmus Hamann

Partner og rådgiver.

Rasmus driver kommunikationsbureauet U, som Akkurator har et tæt samarbejde med.

Læs mere om Rasmus her: https://www.linkedin.com/in/rasmushamann/

Anne-Sofie Udsen

Projektmedarbejder og SoMe-ansvarlig

Anne-Sofie startede som praktikant, men har senere været en del af Akkurator, hvor hun blandt andet har arbejdet med sociale medier.

Læs mere om Anne-Sofie her: https://www.linkedin.com/in/annesofieudsen/

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.