| Akkurator søger tredje partner
2351
post-template-default,single,single-post,postid-2351,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Akkurator søger tredje partner

Akkurator søger tredje partner

Akkurator har eksisteret i tre år. Selskabet var en af de første virksomheder i Danmark der arbejdede med podcasts – vi så en begyndende tendens i udlandet med et stort potentiale og ville derfor bringe det potentiale til Danmark. Vores podcasts giver virksomheder muligheden for at nå ud til deres brugere og kunder på helt nye måder, som er svære at opnå med andre medier. Vi gør kommunikation nemt, hurtigt og underholdende for både afsender og modtager.

Det har kostet blod, sved og tårer, men nu er vi et sted, hvor det meste af kommunikationsbranchen ved, hvad podcasts er, og forstår hvad man kan bruge mediet til! Derfor vil vi gerne vokse os større. Vi har store ambitioner, og med de ambitioner er vi nu klar til at opruste.

Vores ambition er at udbrede kendskabet til podcasts og at gøre vores til at endnu flere spændende kunder og partnere kan operere gnidningsløst på en ny platform, som giver værdi til deres målgrupper.

Lyt til en række af vores podcasts her: http://akkurator.dk/portfolio/

Vi startede i sin tid virksomheden med en idé om, at kommunikation nemt kunne foregå via podcastmediet, og den holdning er vi kun blevet forstærket i siden dag et. I et mediebillede, hvor vi har adgang til næsten alt, så længe en smartphone er i nærheden, passer podcasten ind, fordi den altid er on demand. Desuden kan den ofte bruges i situationer, hvor andre medier kommer til kort, fordi den udelukkende er auditiv.
Når vi arbejder med kunder, så fungerer vi både som producere, journalister, konsulenter og eksperter. Uanset vores kunders branche og område arbejder vi altid henimod at finde den perfekte løsning og det perfekte format til dem, så både de og deres brugere mærker, at det passer til brandet.
For at imødekomme ambitionerne søger vi derfor nu en aktiv tredje partner, hvis primære ansvarsområde vil være at udvide den allerede eksisterende kundeportefølje. Den rette person vil få masser af indflydelse og vil indgå som partner på lige fod med de eksisterende partnere.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så skriv til Andrew på andrew@akkurator.dk

Akkurator består pt. af:

Andrew Davidson

Adm. direktør og stifter af Akkurator. Står også for hoveddelen af produktionerne.

Læs mere om Andrew her: https://www.linkedin.com/in/andrew-davidson-24091a84/

 

 

 

Rasmus Hamann

Partner og rådgiver.

Rasmus driver til dagligt kommunikationsbureauet U, http://uagency.dk, som Akkurator har et tæt samarbejde med.

Læs mere om Rasmus her: https://www.linkedin.com/in/rasmushamann/

 

 

Anne-Sofie Udsen

Projektmedarbejder og SoMe-ansvarlig

Anne-Sofie startede som praktikant, men har senere været en del af Akkurator, hvor hun blandt andet har arbejdet med sociale medier.

Læs mere om Anne-Sofie her: https://www.linkedin.com/in/annesofieudsen/