| Akkurators podcastkanal
2009
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2009,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Akkurators podcastkanal

About This Project

Akkurators egen podcastkanal indeholder flere podcasts: Ugepodcasten, lydblog, Lyden og Akkurator indefra.

Hvorfor:
En virksomhed, der producerer podcasts for andre, kan ikke undgå at have sin egen kanal. Via den kan vi demonstrere flere af vores færdigheder og podcastens potentiale.

Derfor:
Hver af de serier, der udgives på kanalen, har en funktion. Ugepodcasten sendes ud fredag hver uge, og fungerer som et kort indblik i, hvad der foregår i virksomheden. Det kan være alt fra interviews, produktion eller noget helt tredje. Lyden er en serie, hvor vi kan fordybe os i én bestemt lyd, der kan bruges på flere forskellige måder. Akkurator indefra er en samtalepodcast mellem Akkurators to ejere, Andrew Davidson og Rasmus Hamann. Og til sidst er der lydbloggen, som er til alt, der ikke passer ind i de tre andre kategorier, eksempelvis interviews med nuværende eller tidligere kunder om samarbejdet.

 

Category
Podcast