| Aros podcast
Aros, Aros Public, kunstmuseum, podcast, ny etage
1974
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1974,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

ARoS

About This Project

aros_navnemaerke_sort

ARoS Public Podcast er en serie, produceret til ARoS kunstmuseum, der søger at dokumentere arrangementerne og begivenhederne på etagen.

Hvorfor:
ARoS Public skal bidrage “til en udvidelse af museets rum og opbløder grænserne mellem kunst, udøvende kunstnere og publikum.” (AroS Public). I den forbindelse søgte museet en måde at dokumentere de begivenheder og arrangementer, der findere sted på museets nye etage. I løbet af en idéudviklingsfase med Akkurator faldt valget på en månedlig podcast: ARoS Public Podcast.

Derfor:
Hver måned skildrer et podcastafsnit på godt 15+ minutter, hvad der er sket i månedens løb. Det kan være optagelser fra arrangementer eller foredrag, interviews med kunstnere eller ambiens fra museet. Igennem dialogen med ARoS Public viste der sig en gensidig interesse i, at podcasten ikke skulle være ren formidling, men at det godt måtte reflektere det kunsteriske aspekt, som ARoS jo nu engang indeholder. Derfor er interviews flettet sammen med feltoptagelser og ambiente lydflader.

Format: Fire afsnit á 15+ minutter

Category
Branded podcast