| Creativity World Forum Podcast
CWF17, podcast. creativity podcast, Creativity World Forum 2017
2277
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2277,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Creativity World Forum

About This Project


 

 

 

 

 

Creativity World Forum Podcast er en podcastserie i to afsnit der giver indblik i hvordan kreativiteten opstår hos den enkelte. 

 

Hvorfor:

Creativity World Forum er et årligt event der har fokus på kreativitet i mennesket og industrien. I 2017 blev arrangementet afholdt i Danmark og de ønskede derfor at lave et produkt der kunne bidrage til markedsføringen af eventet, før eventet såvel som en del af post-købsoplevelsen.

 

 

Derfor:

I samarbejde med CWF17 skabte vi en podcast, hvor to af hovedorganisatorerne var i studiet, til en samtale om deres bud på kreativitet. Vi valgte at se på den personlige kreativitet med udgangspunkt i deres egne liv og hvordan/hvornår de selv havde været og var blevet kreative. Podcasten fik således en inspirerende tilgang, der både kunne motivere folk til at deltage i eventet for at høre mere, samtidig med at det i post-købsoplevelsen kunne fungere som et skud inspiration til at realisere egen kreativitet.

 

Format:

To afsnit af 8-10 minutter

Category
Branded podcast