| Northside Podcast
Festival podcast, podcast, Northside, musik podcast, festival
1975
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1975,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

NorthSide

About This Project

NS17_podcast_1400x1400

Akkurator har produceret to podcastserier, hver på tre afsnit, for Northside. “Det der skete, mens du festede” udkom i september, 2016. “De sidste få minutter…” udkom i maj, 2017.

 


Det der skete, mens du festede: Forlængelse af festivaloplevelsen
Hvorfor: Efteråret er en af de sværeste perioder for en sommerfestival, fordi man har opbrugt al energien af på at afvikle en rigtig god oplevelse for publikum. Selvom der er et år til næste festival, vil man gerne stadig være frisk i erindringen på folk.
Derfor: I samarbejde med Northside arbejdede vi os frem til et format, der var baseret på tre afsnit, der hver især havde fokus på en af festivalens dage: fredag, lørdag og søndag. På den måde kunne man som festivalgænger genopleve sin weekend på pladsen en måneds tid senere. Men det skulle også være en anderledes måde at genopleve det på, så derfor så havde serien fokus på alt, hvad der foregik bag scenerne: samaritter, sikkerhedsvagter, droneflyvere, restauratører, frivillige – alle, der får festivalen til at fungere, men som man ikke altid lægger mærke til.
Format: Tre afsnit á 12-15 minutter

 


De sidste få minutter…: Få kuldegysninger med en festivalaktuel kunstner
Hvorfor: Festivaler gør alt for at markere sig på de sociale medier i dagene op til. Èn af de måder, man kan gøre folk opmærksomme eller gøre dem spændte, er at lægge indhold op, der har fokus på de kunstnere, der kan opleves på festivalen.
Derfor: I ugerne op til festivalen søgte vi at skabe spænding med en serie, hvor hvert afsnit tog udgangspunkt i en af kunstnerne/bandsene, der skulle spille på festivalen. Gennem interviews med off bloom, SAVEUS og Suspekt, får man et indtryk af, hvilke rutiner og ritualer de hver især har, inden de går på scenen. På den måde kan man som lytter komme med bag scenetæppet lige inden kunstneren går på. Hvert afsnit sluttes af med en intens montage af de sidste minutter inden de går på tilsat lydeffekter, så man næsten sidder og holder vejret, inden forløsningen kommer.
Format: Tre afsnit á 18-20 minutter

Category
Branded podcast