| Sofar Sounds Podcast
Give A Home, Podcast, Sofar Sounds, Amnesty
2296
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2296,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Sofar Sounds

About This Project

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Sofar Sounds Podcast er en reportage fra deres event Give A Home. Eventet var en verdensomspændende endagskoncert, holdt i den intime setting i folks stuer.

Hvorfor

I 2017 indgik Sofar Sounds et samarbejde med Amnesty om at lave en global endagskoncert, med formål om at samle folk om musikken og skabe fokus på flygtningekrisen. I løbet af 24 timer blev der afholdt hjemmekoncerter i mere end 250 byer og mere end 1000 musikere spillede. Sofar Sounds og Amnesty ønskede at skabe fokus på koncerterne og hvordan folk gennem musikken kunne samle sig og byde flygtninge velkommen, under sloganet “Because everyone deserves a home, not just the memory of one”.

Derfor

Sofar Sounds koncerter bliver afholdt i folks hjem og der er derfor begrænsede pladser. Vi blev derfor i samarbejde enige om at lave en reportagepodcast fra en af koncerterne. Herved folk kunne (gen)høre koncerten og stemningen. Herigennem skabte vi fokus på både Sofar Sounds og Amnestys arbejde og indbød folk, der ikke var med til koncert, til at donere.

Akkurator var derfor med til koncerten og optog stemningen, samt foretog interview med værterne, sofar-teamet, gæsterne og musikerne. Derved skabte vi en helhedsoplevelse, der efterfølgende kunne bruges som reklame for den gode sag.

 

Format: Én podcastreportage på 20 minutter

Sprog: Engelsk

Category
Branded podcast, Lydoptagelser