| Teater Katapult
1981
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1981,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Teater Katapult

About This Project

Katapult StorySlam er en podcastserie produceret ud fra livebegivenheden af samme navn, der finder sted på Teater Katapult i Aarhus.

Hvorfor:
Med udgangspunkt i den meget populære, amerikanske podcast, The Moth, søgte Aarhusianske Teater Katapult at indfange samme intime og til tider rørende, til tider morsomme, stemning, når de afholdte deres egne fortælleaftener, Storyslams. I et godt stykke tid var deres Storyslams forbeholdt for det fremmødte publikum – det ville Teater Katapult gerne ændre på.

 

Derfor:
Hos Akkurator tænkte vi samme tanke som Teater Katapult; De gode historier skal ud til folk. I samarbejde med Akkurator fik Teater Katapult sat op til at kunne optage aftenerne med to mikrofoner, den ene tilhørende historiefortællerne, den anden placeret blandt publikum for at opfange atmosfæren. Efterfølgende blev de bedste historier udvalgt til podcasten. Men podcastserien byder på mere end bare historierne fra aftenerne. I hvert afsnit er der en vært, der byder dig velkommen og præsenterer hver historie, nogle gange med en personlig drejning. Der kan også være små interviews med personer, der har været involveret i aftenens gang.Kort sagt, så er det ikke helt den samme oplevelse som at dukke op til Storyslam og se det live, men derimod en kurateret oplevelse, hvor man kun får det bedste, samt et lille indblik bag scenetæppet. Alt sammen tilsat atmosfærisk stemning skabt af en blanding af musik og publikumslyde.
 

Akkurator har stået for: redigering, mix, lyddesign, interview, speak, show notes, upload og hosting.

 
Format: To sæsoner á 6-9 afsnit, der varer cirka 30 min

Category
Branded podcast