| Praktikant i Akkurator i foråret 2018
2153
post-template-default,single,single-post,postid-2153,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Praktikant i Akkurator i foråret 2018

Praktikant i Akkurator i foråret 2018

 

Bliv en del af et nyt og anderledes felt indenfor storytelling og branding i rivende udvikling

 

Om Akkurator: Podcasts som storytelling

Akkurator er en ung virksomhed, der har fundet sin niche i et marked, der stadig er nyt i Danmark. Branded podcasting giver virksomheder muligheder for at fortælle gode og medrivende historier på tidspunkter, der passer brugerne. Det er værdifuld branding for virksomheden, og underholdende content for brugerne. Men det er ikke reklamer, der produceres – det er den gode historie, der skal fortælles.

Dine opgaver

Som praktikant hos Akkurator bliver du en del af den daglige produktion. Der er tit mange projekter i gang, så det gælder om at have overblik og holde hovedet koldt, hvis der er flere deadlines, der skal overholdes. Nogle gange kan de sidste optagelser først foregå få dage inden release. At kunne arbejde selvstændigt og på eget initiativ er bestemt et must. Nogle gange er arbejdstiderne lidt skæve, fordi man ofte må indrette sig efter de mennesker, der skal interviewes, eller optagelser der kun kan foregå på et bestemt tidspunkt. Det forventes, at du har erfaring med et lydredigeringsprogram. I Akkurator bruges primært Reaper, men hvis du er vant til andre, er det også helt ok.

Opgaver indebærer:

– Research på historier
– Idé- og historieudvikling
– Bidrage med skabelse af lyddesign og soundscapes
– Foretage interviews med medvirkende i de forskellige podcasts
– Redigere og klippe til produktioner
– Akkurators egen kommunikation, primært via sociale medier
– Div. ad hoc opgaver

Vi søger

Hos Akkurator betyder lyd og den gode historie alt. Du skal derfor have samme passion. Din nuværende uddannelse kan have mange navne og retninger, men hvad der er mest vigtigt for os er, at du ser samme fantastiske mulighed i lyd og historefortælling, som vi gør. Vi deler kontorplads og arbejder tæt med brandingvirksomheden, Knowtheirname, så der er altid en dynamisk og energisk stemning. Hvis du ser dig selv som en person, der kan bidrage til dette samt arbejde selvstændigt, når der er travlt, så er dette den rette praktikplads for dig.

Hvordan søger du?

Praktikpladsen er en ulønnet fuldtidsstilling med 37 timer i ugen. Har du studier eller andet ved siden af, er vi selvfølgelig fleksible, hvis du er den helt rigtige kandidat til stillingen. Praktikstart er enten i januar eller starten af februar.

Hvis vi har fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning samt CV til info@akkurator.dk
Vi holder samtaler løbende og lukker for ansøgninger, når den rigtige kandidat er fundet.