| Sig hej til Alexander!
1564
post-template-default,single,single-post,postid-1564,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Sig hej til Alexander!

Sig hej til Alexander!

Vi har de næste otte uger været så heldige at få Alexander Nørgaard i virksomhedspraktik og er super glade over, at han har kastet sin kærlighed på Akkurator og podcasting. Alexander skal stå for dele af vores kommunikation, sociale medier og bidrage til vores produktioner. Vi kunne skrive nok så mange ting omkring Alexander, men vi lader ham selv stå for det. Sig hej til Alexander.

“Mit navn er Alexander, og de næste otte uger skal jeg være en fast del af Akkurator-holdet. Jeg er uddannet dramaturg og cand.mag. i medievidenskab og så er jeg storforbruger af medier som serier, film, spil og i særdeleshed podcasts.

Hvorfor er podcasting fedt?
Podcasting sætter radiomediet frit og gør det tilgængeligt for alle og enhver. Her kan vi være ucensurerede, uformelle og inkluderende, og pludselig har vi alverdens historier og en enorm vidensbank tilgængelig i vores lommer, som vi kan tilgå når som helst. Podcasting er “on demand” i sin reneste form, da vi ikke er afhængige af FM-radioens flow og programlægning eller for den sags skyld afhængige af at være låst fast ved en radio eller i bilen.

Hvorfor er det spændende at arbejde med som kommunikationsredskab?
Mennesker har altid fortalt hinanden historier, og det skal vi blive ved med. For mig er podcasting et nyt og spændende medie, der skal udforskes i alle afkroge og udfoldes med alle de muligheder det indebærer. Det er enormt spændende at stå midt i tilblivelsen af et medie hvor kun fantasien sætter grænser for historiefortællingen. Hvor vi skal hen og hvilken retning podcasting tager bliver defineret i disse år.

Hvad er din yndlingspodcast og hvorfor?
Blandt mine yndlingspodcasts tæller naturligvis Serial for eminent historiefortælling, men også Third Ear for deres alsidighed og opbygning af opslugende lyduniverser. Men hvis jeg bare skal slappe af og grine vil jeg til enhver tid anbefale Dårligdommerne.”